Bine ati venit la Activitex

Ne bucuram ca ati ales sa ne cunoasteti!

De peste 10 ani activam cu profesionalism in domeniul realizarii produselor gonflabile.

Astazi, activitatea ne permite sa producem, prestam operatiuni de intretinere pentru produse gonflabile si sa oferim servicii de imprimare materiale publicitare.

De ce sa alegeti Activitex

  1. Va bucurati de produse disponibile pentru inchiriere in toata Romania

Produsele gonflabile atat pentru copii, cat ai pentru adulti, dar si cele publicitare sunt disponibile pentru inchiriere in toata tara.

Produsele gonflabile pot fi folosite indoor ai outdoor.

  1. Aveti calitate si siguranta garantata

Produsele fabricate de noi respecta normele de calitate ai siguranta impuse de catre ISCIR-CERT si sunt confectionate in intregime din materiale import Anglia / Germania.

Vopseaua pe care o folosim este ecologica, pe baza de apa, fara diluanti ai nu pune in pericol sanatatea copiilor.

  1. Oferim expertiza greu de egalat

Echipa de productie are o experinta in domeniu de aproape 20 de ani.

  1. Ne remarcam prin creatii originale, la rang de arta

Picturile se fac manual de catre o echipa de pictori tanara si dinamica, care pot crea si executa orice fel de imagine ceruta de client.

  1. Cifrele si clientii ne recomanda intotdeauna

ACTIVITEX SRL este cel mai mare producator de articole gonflabile pe piata europeana, produsele noastre facand deliciul multor copii din Austria, Germania, Elvetia etc. Activam in numeroase locatii si am echipat multe spatii de joaca acoperite pentru copii.

  1. Oferim cele mai atractive garantii  

Productia articolelor gonflabile este in continua dezvoltare – de aceea, garantia pe care o oferim fiecarui produs este de 36 luni, iar pentru suflante 24 luni, conform Certificatului emis de catre producator. 

Ce Oferim?

img-service

Inchiriere Produse

img-service

Produse noi

img-service

Service Produse

img-service

Imprimare

Amenajare Spatii de Joaca

Gratie experientei noastre si a multitudinii de produse disponibile, reusim sa amenajam cele mai frumoase locuri de joaca pentru copii.

Colorate, atractive, sigure si distractive, locurile de joaca pentru cei mici ce poarta amprenta Activitex sunt pe placul copiilor si parintilor, deopotriva! De orice dimensiune, aceste spatii sunt specialitatea noastra.

Acum, in final, lasam imaginile sa vorbeasca:

Sa inceapa joaca!

Certificat EN

Acest document se aplică echipamentelor de joacă gonflabile destinate utilizării de către copii de până la paisprezece ani și atât individual cât și colectiv.

Acest document specifică cerințele de siguranță pentru echipamentele de joacă gonflabile pentru care activitățile primare sunt sărituri și alunecări. Acesta stabilește măsuri pentru a aborda riscurile și, de asemenea, pentru a reduce la minimum accidentele pentru utilizatori pentru cei implicați în proiectarea, fabricarea și furnizarea de echipamente de joc gonflabile. Acesta specifică informațiile care trebuie furnizate cu echipamentul. Cerințele au fost stabilite ținând cont de factorul de risc bazat pe datele disponibile.

Acest document specifică cerințele care vor proteja un copil de pericolele pe care acesta sau ea nu le poate previziona atunci când folosește echipamentul așa cum se dorește sau într-o manieră care poate fi anticipată în mod rezonabil.

Acest document nu se aplică echipamentelor de joacă și de agrement, gonflabile, jucării gonflabile casnice, clădirilor suportate de aer, gonflabile utilizate exclusiv pentru protecție, gonflabile utilizate pentru salvare sau alte tipuri de jucării gonflabile în care activitatea principală nu este sărită sau alunecare

(English): This document is applicable to inflatable play equipment intended for use by children fourteen years and under both individually and collectively.

This document specifies safety requirements for inflatable play equipment for which the primary activities are bouncing and sliding. It sets measures to address risks and also to minimize accidents to users for those involved in the design, manufacture and supply of inflatable play equipment. It specifies information to be supplied with the equipment. The requirements have been laid down bearing in mind the risk factor based on available data.

This document specifies the requirements that will protect a child from hazards that he or she may be unable to foresee when using the equipment as intended, or in a manner that can be reasonably anticipated.

This document is not applicable to inflatable water-borne play and leisure equipment, domestic inflatable toys, air-supported buildings, inflatables used solely for protection, inflatables used for rescue, or other types of inflatable toys where the primary activity is not bouncing or sliding.

X