Prezentare

De peste 7 ani activam cu profesionalism in domeniul realizarii produselor gonflabile.

Ce atim ai ce putem sa realizam?
-
Produse gonflabile pentru copii: saltele gonflabile, castele gonflabile, tobogane ai centre active,etc.
- Produse nongonflabile pentru copii: aruncatoare de bile, figurine de burete, bariere de aezut din burete, saltele de protectie pentru perete cu pictura, perete catarator, casuta de burete, piscina de burete cu bile de plastic, etc.
- Produse gonflabile pentru divertismentul adultilor: teren de fotbal, rodeo, arena gladiatorilor, capita rotitoare, perete catarator, porti duble de fotbal,etc.
- Produse nongonflabile pentru diverstismentul adultilor: costume Sumo, aruncatoare de bile, etc
- Produse gonflabile publicitare: porti publicitare, balon publicitar, zeppelin, omul vantului, corturi publicitare, machete ai replici de produse. Amenajam spatii de joaca cu produse gonflabile (saltele gonflabile, castele gonflabile, tobogane) ai nongonflabile (figurine de burete, bariere de aezut din burete, saltele de potectie pentru perete cu pictura, perete catarator, casuta de burete, piscina de burete cu bile de plastic)

  Produsele gonflabile atat pentru copii, cat ai pentru adulti, dar si cele publicitare sunt disponibile pentru inchiriere in toata tara. Produsele gonflabile pot fi folosite indoor ai outdoor.
  Produsele fabricate de noi respecta normele de calitate ai siguranta impuse de catre ISCIR-CERT. ai sunt confectionate in intregime din materiale import Anglia ai import Germania. Echipa de productie are o experinta in domeniu de peste 15 ani. Vopseaua pe care o folosim este ecologica, pe baza de apa, fara diluanti ai nu pune in pericol sanatatea copiilor.
 Picturile se fac manual de catre o echipa de pictori tanara ai dinamica, care pot crea ai executa orice fel de imagine ceruta de client. ACTIVITEX SRL este cel mai mare producator de articole gonflabile pe piata europeana, produsele noastre facand deliciul multor copii din Austria, Germania, Elvetia, etc, unde activam ai am echipat multe spatii de joaca acoperite pentru copii.
  Productia articolelor gonflabile este in continua dezvoltare, de aceea, garantia pe care o oferim fiecarui produs este de 36 luni, iar pentru suflante 24 luni, conform Certificatului emis de catre producator